Yogalessen in groep

Je kan wekelijks een yogales volgen met Nele. Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen, een ‘open level’, zodat je telkens kan inpikken wanneer het past.

Hatha Yoga en Restorative Yoga:

‘Hatha Yoga’ en ‘Restorative Yoga’ zijn lessen in samenwerking met Open Huis 216 in Deinze. Vertrokken vanuit de intentie om de ouders en grootouders zelf meer te laten ontspannen zodat de kinderen deze hervonden rust kunnen overnemen. De multidisciplinaire aanpak van Open Huis 216 wil hiermee de hand reiken aan de ouders van de kinderen. Voor de kinderen zelf is er een kinderyogadocent verbonden aan het Huis. Maar de lessen zijn sowieso open voor iedereen!

Een les volgen kan je door in het menu ‘Reservatie’ en vervolgens ‘reserveer’ aan te klikken om zo je yogamat te reserveren.

Yogilates:

Yogilates zijn lessen in samenwerking met ManuWell in Machelen. Als aanvulling op de lessen Pilates (voor volwassenen) wordt nu een combinatie gemaakt van zowel Pilates als Yoga. The best of both worlds… 

Communicatie rond deze lessen gebeurt via de website van ManuWell en de Movement Studio of volg ons op de social media.

Thematische yogalessen

Deze lessen gaan door in héél kleine groepjes (max 3 personen) en draaien rond bepaalde thema’s. Dit kan gaan over ‘Stress’, ‘Mindfullness’ maar ook ‘Yoga Flow’ een fusion van Yoga en Dans… Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk en gaan door in de Studio Zonnetij.

Het thema verschijnt in de ‘Agenda’, je yogamat reserveren kan via ‘Reservatie’.

Yogacoaching 1op1

Ben je op zoek naar een yogasequence die je thuis kan verder zetten op je eentje? Je weet niet altijd hoe er aan te beginnen en de videofilmpjes zijn niet altijd evident om te volgen. In een individuele begeleiding wordt een yogasequence aangeleerd op jouw maat. We houden rekening met je gezondheid, beperkingen, uitdagingen en creëren een unieke sessie.

Kies bij ‘Reservatie’ voor yogacoaching 1op1.

Creatieve coaching 1op1

Iedereen komt om de zoveel tijd in een nieuwe fase terecht. Dat vraagt veel energie, brengt je vaak in de war, geeft stress en misschien wel een burn-out of bore-out tot gevolg. Of je nu een twintiger bent op zoek naar de juiste carrière, of een werkende mama die alle ballen in de lucht probeert te houden. Of een prille veertiger die de balans opmaakt maar voelt dat het evenwicht niet klopt. Iedereen ervaart momenten waarop het niet gaat, waarop je het bos door de bomen niet meer ziet.
Op een creatieve én actieve manier gaan we onszelf begeleiden naar een nieuwe gewenste situatie. Je krijgt handvatten aangereikt en yoga wordt ingezet als tool om te ontspannen en te groeien. Je lichaam is je instrument waardoor je jezelf leert observeren en nog beter leert kennen. Kortom, een traject van zelfontplooing en groei.

Kies bij ‘Reservatie’ voor Coaching 1op1.

Yoga+

Yoga+ zijn workshops waar we telkens yoga combineren met een schijnbaar onsamenhangend onderwerp. De verwondering en het plezier waarmee je de dingen leert benaderen, geven ons een creatieve insteek waar we nog lang over nadenken…

Volg zeker onze ‘Agenda’ om te ontdekken welke workshops er zullen plaatsvinden!