Het is onze missie om mensen in beweging te brengen, en dit mag je letterlijk én figuurlijk nemen. Het inzetten van je eigen lichaam om je welzijn te verbeteren op verschillende gebieden: stress verlagen, meer ontspannen en jezelf verder ontwikkelen op een creatieve manier. Wanneer je fysiek, mentaal en emotioneel in balans bent, ervaar je het leven op een positievere manier.

In de Movement Studio gaan we aandacht geven aan alle drie deze bewegingsaspecten. Om beweging op gang te brengen gaan we beweging inzetten. De movement studio-methode gaat aan de slag met de noden van de klant en reikt verschillende tools aan om ‘in beweging’ te komen én te blijven!

Naast yogalessen en individuele yogacoaching kunnen we een traject met onszelf aangaan in onze 1 op 1 coaching.

In dit traject gaan we adhv een op maat gemaakt yogasequence de acute stressklachten aanpakken. We gaan stap voor stap onze ‘nieuwe gewenste situatie’ formuleren en tussenstappen realiseren. Beweging en yoga worden als tools ingezet om het proces vorm te geven en ons lichaam wordt gebruikt als expressiemiddel om te taxeren en na te gaan wat deze veranderingen met ons doen. Je zal dus ook mentaal en emotioneel in beweging komen, niet gericht op het verleden en de verwerking ervan, maar het bewuster ervaren van de huidige situatie en resultaatgericht werken aan de nieuwe situatie. Kortom, een reis doorheen zelfontwikkeling, -ontplooing en persoonlijke groei!

Onze visie bestaat er in om creatieve coachingstechnieken (Byttebier, Dilts), verbeelding (dance & yoga imagery), dans- en yogacultuur en levensfilosofie samen te brengen op een actieve manier.